Det glade vanvid!!

10 års fødselsdagstilbud

Skuldermontering af råbuk kr. 1.900 inkl. moms

Vi siger kæmpestort tak for den flotte modtagelse og varme tillid vi blev mødt med, da vi for 10 år siden begyndte at tilbyde konservatorarbejde og trofæmonteringer til de danske jægere.

Vi kan nu, her i 2018, bryste os af, at være Europas største zoologiske konservatorvirksomhed. Vores mission med at skabe smukke trofæmontager til stolte jægere over hele verden, ser således ud til at være lykkes.

Vi mener nu, at det er på sin plads, at takke for jeres støtte gennem 10 år med et fødselsdagstilbud, der er til at forstå: en skuldermontering af råbuk til kun kr. 1.520 + moms = kr. 1.900 inkl. moms. Og det er oven i købet i vores normale høje kvalitet, hvor der er kælet for alle detaljerne og ikke sparet på materialerne. Du sparer kr. 975 i forhold til vores normalpris.

Hvis jagt-selvtilliden er i orden, kan du bestille skuldermonteringen FØR du har nedlagt den…. Du skal blot betale et depositum senest 7 dage efter bestilling. Og skulle jagtheldet mod forventning udeblive i år, udsteder vi blot et gavekort, der er gældende helt frem til 31. december 2020.

Og hvis du har en flot og/ eller mindeværdig bukkeopsats, der allerede er kogt af og hænger på væggen derhjemme, men mangler skindet, kan du alligevel gøre brug af tilbuddet. Vi kan nemlig tilbyde et sommerskind til kr. 875. Så nu har du chancen for at din bukkevæg ”opgraderet” med en flot skuldermontering.

NB: Skuldermonteringen til fødselsdagspris kr. 1.900 kan KUN bestilles på denne side
og tilbuddet gælder KUN i perioden 23. Marts – 1. September 2018.

Prisen gælder for en skuldermontering ophæng på væg (som billedet til venstre)

En fritstående pedestal-montering (som billedet til højre) koster lidt mere, nemlig tillæg på kr. 400. Pedestal i egetræ (flere farver) koster kr. 1.200

NB: Der kan kun bestilles 1 stk. skuldermontering pr. jæger og tilbuddet er kun gældende for de første 100 ordrer vi modtager på hjemmesiden. Herefter lukker vi for ordrer til fødselsdagspris. Prisen er herefter vores normal pris.

Vi har allerede solgt 100 bukkemonteringer til fødselsdagspris kr. 1.900
Så vi må melde udsolgt til denne pris.
Men du kan stadig bestille til markedets bedste pris – se formular til højre herfor.

BESTIL HER

Navn:
Vej: Postnr.: By:
Telefonnummer: Email:

Hovedretning på bukken (set fra bukken):

Afhentnings-service og leverings-service

Bukken skal som udgangspunkt sendes til / indleveres på vores adresse i Trige v/ Aarhus og afhentes her når monteringen er færdig

Men hvis du ønsker det, kan vi tilbyde både afhentnings-service og leverings-service.

Ja, tak jeg vil gerne bestille afhentnings-service af trofæet og leverings-service af den færdige montering til min adresse, kr. 500 inkl. moms

Leverings-service

Hvis du kun ønsker leverings-service (du sender/leverer selv trofæet til os) kan vi gøre det for kr. 400 inkl. moms

Når vi har modtaget din bestilling, sender vi din ordrebekræftelse pr. mail med alle oplysninger og info.

Indtast tal og bogstaver i feltet:

captcha

Read our Privacy & Data Protection Policy